Onze penningmeester heeft velen aan lang gezochte zeldzame posters uit de oorlog kunnen helpen. Een complete Enquêtecommissie (kilo’s) veranderde van eigenaar, terwijl men kon kennismaken met onze nieuwe Boekendienstmensen.
Opvallend is altijd dat de open beurs niet alleen toeristen en plaatselijke bewoners trekt, maar dat veel trouwe bezoekers van de reguliere besloten beurzen ook hun weg vinden naar Overloon, waar zij het beursbezoek combineren met een bezoek aan het steeds vernieuwende Oorlogsmuseum. Ook voor die trouwe bezoekers is er steeds wat van hun gading te vinden.
In de regionale pers was veel aandacht gegeven aan de boekenbeurs en enkele journalisten bezochten de beurs en interviewden standhouders en bezoekers (zie De Gelderlander van maandag 11 augustus).
Ook beide webmasters waren aanwezig en wisten hun niet-virtuele verzamelingen uit te breiden. Hier werden zij van goed advies voorzien door de heren Docter,Rombouts, Versteeg en de Rijck die samen een zeer mooie collectie konden aanbieden tegen een wel betaalbare prijs.
De Documentatiegroep ’40-’45 bedankt het Oorlogs- en Verzetsmuseum en haar medewerk(st) ers voor de geboden gastvrijheid en hoopt deze jaarlijkse samenwerking nog lang te continueren.