De Stichting heeft recentelijk de beschikking gekregen over een nieuwe lijst met namen van huurders van safeloketten die tijdens de bezetting zijn opengebroken.

Indien u als gedupeerde op deze nieuwe lijst staat of indien u erfgenaam bent van een gedupeerde op deze lijst, kunt u nog aanspraak maken op een vergoeding van de destijds in rekening gebrachte kosten. U moet dan (indien u dit niet al gedaan heeft) v??r 1 november 2003 bij de Stichting een aanvraag indienen.

Een aanvraag bij de Stichting is uitsluitend nog mogelijk ter zake van de nieuwe lijst. De termijn voor alle overige claims is voorbij. De nieuwe lijst staat gepubliceerd op de web-site van de Stichting heeft recentelijk de beschikking gekregen over een nieuwe lijst met namen van huurders van safeloketten die tijdens de bezetting zijn opengebroken. Indien u als gedupeerde op deze nieuwe lijst staat of indien u erfgenaam bent van een gedupeerde op deze lijst, kunt u nog aanspraak maken op een vergoeding van de destijds in rekening gebrachte kosten. U moet dan (indien u dit niet al gedaan heeft) v??r 1 november 2003 bij de Stichting een aanvraag indienen.

Een aanvraag bij de Stichting is uitsluitend nog mogelijk ter zake van de nieuwe lijst. De termijn voor alle overige claims is voorbij. De nieuwe lijst staat gepubliceerd op de website van de Stichting www.sie-sjoa.nl. Een aanvraagformulier met bijbehorend uitkeringsreglement is te verkrijgen via de helpdesk en de bovengenoemde website van de Stichting. Het telefoonnummer van de helpdesk is 00800 – 56861110 (gratis nummer) of (+31)(0)20-5686111.

Een aanvraagformulier met bijbehorend uitkeringsreglement is te verkrijgen via de helpdesk en de bovengenoemde website van de Stichting. Het telefoonnummer van de helpdesk is 00800 – 56861110 (gratis nummer) of (+31)(0)20-5686111.

Bron: Joods.nl