Ook H. Rombouts was aanwezig om iedereen een extra handje te helpen als dit nodig was.
Er waren diverse mensen die na het kopen toch nog wat meer informatie van de Documentatiegroep wilden hebben en zij werden dan ook voorzien van een folder en het adres van onze website.
Ook hier kon men goed merken dat er na 60 jaar toch nog veel belangstelling is voor deze periode in onze vaderlandse geschiedenis.
Er waren dan ook veel mensen die hun verzameling deze dag hebben uitgebreid.

De organisatie heeft een zeer grote pluim verdiend, want niet alleen de standhouders werden voorzien van hun natje en hun droogje, maar er was ook een luisterend oor voor de vele vragen die er gesteld werden.
Tevens was het museum geopend, waar het dan ook lekker gezellig druk was en waar men ook een lekker bakje koffie kon halen.

Verder waren er bij het museum demonstraties te zien van de Living History Group The Netherlands. Deze re-enactment groep beeld, gekleed in historische uniformen, het leven en werken van de 1e Britse Airborne divisie in 1944 uit.
Ook geven zij demonstraties in het uiteen nemen en in elkaar zetten van een 75 mm Pack Howitzer zoals gebruikt is door de artillerie tijdens de Slag om Arnhem.  Deze mannen stonden verscholen onder de bomen maar ook zij werden gelukkig niet vergeten.

Ondanks het slechte weer was het een gezellige en drukke dag waar velen weer met plezier op terug zullen kijken.