Tweede Wereldoorlog

Op zaterdag 28 juli 2018 organiseren het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum Overloon en de Documentatiegroep ’40- ’45 de jaarlijkse boeken, documentatie- en militariabeurs rond de Tweede Wereldoorlog en de periode 1945-1950 in het Oorlogsmuseum in Overloon van 11.00-16.00u.

Leden van de Documentatiegroep ’40-’45 laten u op deze wijze kennismaken met onze vereniging.

De boeken- en documentatiebeurs is een jaarlijkse traditie en resultaat van de prima samenwerking tussen het museum en de Documentatiegroep ’40-’45

In tegenstelling tot de museumcollectie is op de boeken- en documentatiebeurs alles te koop en kunt u een lang gezocht boek vinden naast originele bonkaarten, kranten, pamfletten en andere documentatie en militaria uit de oorlog. Ruim negentig meter met een gevarieerd aanbod bieden u veel kijk- en zoekplezier. Grote kans dat u uw eigen collectie kunt uitbreiden.

Bij sommige kramen is zelfs een ruilmogelijkheid en kunt u meegebrachte papieren, foto’s etc. laten bekijken en misschien zelfs ruilen voor een door u gewenst boek of document.

Kom met uw hele gezin, laat hen genieten van het museum, terwijl u uw verzameling uitbreidt met net dat ene boek of document waar u al jaren naar op zoek bent.

Wij hopen u op 28 juli a.s. tussen 11.00u. en 16.00u. te ontmoeten.
Onze leden staan verspreid door het museum. De beurs is in het museum. Entreeprijs voor volwassenen is 15 euro. Museumkaart gratis toegang.