In samenwerking met het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum te Overloon wordt onze jaarlijkse, voor iedereen toegankelijke, beurs georganiseerd.
Voor de Documentatiegroep ’40-’45 een uitstekende manier om de vereniging te promoten, terwijl de bezoekers naast het bezoeken van het museum een unieke mogelijkheid krijgen om rond het oude restaurant de verschillende kramen te bewonderen met boeken en oorlogsdocumentatie. In tegenstelling tot de museumcollectie is hier echter alles te koop en kunt u vaak voor weinig geld een lang gezocht boek vinden of originele bonkaarten, pamfletten of andere documentatie uit de oorlog kopen.
Bij sommige kramen is zelfs een ruilmogelijkheid en kunt u meegebrachte papieren, foto’s etc. laten bekijken en misschien zelfs ruilen voor een door u gewenste boek of document.
Een prima idee voor een vakantie trip met het hele gezin, genoeg te zien en te beleven voor iedereen, terwijl u uw verzameling kunt uitbreiden met net dat ene boek of document waar u al tijden naar op zoek bent.
Leden van de Documentatiegroep ’40-’45 krijgen 10% korting op hun aankopen bij de kramen van de voorzitter, webmaster en secretaris van de Documentatiegroep.
Voor leden uit Zuid-Nederland een prima stimulans om een beurs van “hun” vereniging te bezoeken. De Documentatiegroep ’40-’45 komt echt naar u toe!

De beurs is volgeboekt qua standhouders waardoor u als bezoeker een ruim aanbod hebt om tussen te zoeken!

Wij hopen u op 1 augustus a.s. tussen 10.00u. en 17.00u. rond het oude museumcafé van het Libertypark te Overloon te ontmoeten, zie ook http://www.oorlogsmuseum-overloon.nl/