Boeken- en militariabeurs 25 juli 2015 in Overloon

Op zaterdag 25 juli 2015 organiseert de Documentatiegroep ’40-’45 de jaarlijkse boeken- en militariabeurs in het Oorlogsmuseum in Overloon van 11.00-16.00 u.

De Documentatiegroep ’40-’45 is al jaren in de zomervakantie te gast in het Oorlogsmuseum Overloon. Vaste standhouders kijken er naar uit, ook zien we elk jaar vaste bezoekers, voor een boek, document of voor een inhoudelijke vraag of gesprek over hun specialisme.
In tegenstelling tot de museumcollectie is bij ons alles te koop en kunt u een lang gezocht boek vinden of originele bonkaarten, pamfletten, affiches of andere documentatie, maar ook onderscheidingen of andere militaria uit de oorlog.
Bij sommige kramen is zelfs een ruilmogelijkheid en kunt u meegebrachte papieren, foto’s etc. laten bekijken en misschien zelfs ruilen voor een door u gewenste boek, document of voorwerp.
Ruim zestig meter kramen met militaria, munten, onderscheidingen, aanplakbiljetten, documenten, foto’s en kranten, alles origineel uit de oorlogsjaren. Daarnaast veel boeken over de Eerste- en Tweede Wereldoorlog en Nederlands-Indië.
Bent u nog nooit naar onze Beurs in Overloon geweest? Maak dan van deze gelegenheid gebruik.
Kom met uw hele gezin, laat hen genieten van het museum, terwijl u uw verzameling uitbreidt met net dat ene boek, document of voorwerp waar u al jaren naar op zoek bent.

Oorlogsmuseum Overloon
Museumpark 1
5825 AM Overloon
0478 – 641250
www.oorlogsmuseum.nl

overloon

photo credit: marshall museum overloon (125) via photopin (license)